Uplatňovanie spoločensky zodpovedného podnikania v automobilovom priemysle na Slovensku - Vicianová, Jana
Príspevok na základe teoretických východísk spoločensky zodpovedného podnikania a zostavenej metodiky hodnotenia spoločensky zodpovedného podnikania identifikuje úroveň uplatňovania tohto konceptu v podnikoch automobilového priemyslu na Slovensku.