Svet nie je biely alebo čierny - Krištofičová, Dagmar
O súčasnej situácii rómskeho etnika, neprispôsobivých občanov, ktorí žijú v segregovaných spoločenstvách, v rozhovore so splnomocnencom vlády SR pre rómske komunity, Miroslavom Pollákom.