Dlhodobý majetok podniku vo vzťahu k výkonnosti podniku - Zimermanová, Katarína
Príspevok sa zaoberá dlhodobým majetkom podniku, jeho charakteristikou, odpisovaním podľa aktuálne platnej legislatívy, analyzuje a prezentuje čiastkové výsledky vlastného skúmania uplatňovania účtovných a daňových odpisov v malých a stredných podnikoch v kontexte výkonnosti podniku a spoločensky zodpovedného podnikania.