Spoločenská zodpovednosť zvyšuje konkurencieschopnosť organizácie na trhu - Čihovská, Viera
Teória participujúcich skupín (teória stakeholders). Pojem spoločenská zodpovednosť podniku a jeho história. Význam spoločenskej zodpovednosti. Implementácia spoločenskej zodpovednosti podniku, využitie dobrých vzťahov k verejnosti.