Poradenstvo v oblasti interného marketingu - Hanuláková, Eva, 1964-
Charakteristika poradenstva a oblasti jeho využitia pri riešení problémov v marketingu s osobitným dôrazom na poradenstvo a jeho prínosy v oblasti interného marketingu.