Vybrané aspekty členenia prieskumu trhu - Hrušovská, Dana, 1964-
Pojem prieskum trhu. Základné kritérium klasifikácie prieskumov. Klasifikácia prieskumov podľa spôsobu získavania informácií. Kvantitatívny a kvalitatívny prieskum. Zameranie prieskumu. Podoblasti prieskumu.