<The> role of regional identity in aircraft ordering - Szikorová, Nóra
Úloha regionálnej identity v organizácii letectva. Hypotéza autorov je založená na silnom vzťahu, ktorý existuje medzi regionálnou identitou klienta a vybranou leteckou spoločnosťou. Napr. americkí klienti a ich vzťah k Boeingu. Metodológia, výsledky prieskumu, diskusia.