Zdroje financovania poľnohospodárskych podnikov - Hucová, Elena
Zdroje financovania poľnohospodárskych podnikov v kontexte ekonomických a štrukturálnych zmien. Štruktúra finančných zdrojov v družstvách a obchodných spoločnostiach v období rokov 1997-1999. Štruktúra finančných zdrojov v družstvách a obchodných spoločnostiach v období 2000-2003. Finančné zdroje v družstvách a obchodných spoločnostiach po vstupe Slovenska do Európskej únie (2004-2008). Štruktúra cudzích finančných zdrojov v uvedených obdobiach.