Reagujúce používateľské rozhranie viacvláknového klienta distribuovanej .NET aplikácie - Košťál, Igor, 1962-
Popis zisťovacej techniky a vytvorenie callback metódy pomocou delegátového typu AsynCallback, krorý je definovaný spoločnou knižnicou tried .NET Framework-u v priestore názvov System.