<The> World Trade Organization and democracy issues - Ščepán, Michal
Rovnosť členov Svetovej obchodnej organizácie (World Trade Organization - WTO). Anti-diskriminačný princíp. Rozhodovanie. Suverenita rozhodnutí členov WTO. Problémy demokracie v praxi.