Metódy v procese lokalizácie podniku - Hutera, Milan
Dôležitosť lokality podniku. Metódy využívané v procese lokalizácie podniku. Analýza úžitkových hodnôt. Bodové hodnotenie lokality. Steinerov - Weberov model. Metodika dopravných úloh.