Analysis of e-marketing strategies - Hasan, Jamal
Vymedzenie pojmu e-marketing. Odlišnosti medzi e-marketingom, internetom a web marketingom. Nástroje marketéra na internete. Expanzia e-marketingu. Prognózy vývoja. Tri kroky e-marketingovej stratégie. Strategický mix elektronického obchodu.