V cestovnom ruchu sa začínajú lepšie časy - Hudec, Marián
Podpora cestovného ruchu a regionálneho rozvoja. Vytváranie podmienok a skvalitňovanie infraštruktúry. Územie samosprávy predstavuje ďalší rozvoj v stratégii rozvoja krajov a významný potenciál rozvoja cestovného ruchu.