<The> impact of the global economic crisis on the economy of the Slovak Republic with regard to labor market - Vašková, Miriama
Vývoj nezamestnanosti na Slovensku spôsobený globálnou ekonomickou krízou. Porovnanie miery nezamestnanosti s ostatnými krajinami Európskej únie. Opatrenia prijaté slovenskou vládou. Prognóza miery nezamestnanosti na nasledujúcu dekádu.