Učebnicové nástroje menovej politiky bez rešpektu - Hölcz, Róbert
Politické snahy obmedzovať nezávislosť menových politík centrálnych bánk a presadzovanie neštandardných nástrojov zabezpečenia peňažnej rovnováhy. Nástroje menovej politiky centrálnych bánk.