Podnikateľské siete a ich podpora v podobe sieťových štruktúr - Jamnický, Peter
Formy medzipodnikovej spolupráce a podnikateľské siete. Využitie sieťových štruktúr v podnikaní. Príklad podnikateľskej siete v textilnom priemysle v Grécku. Dodávateľské vzťahy v sieti.