Ekonomika rastie, ale dražoba brzdí životnú úroveň - Hölcz, Róbert
Slovensko a produktivita práce v rámci krajín V4. Inflácia v eurozóne a pokles kúpnej sily eura s dopadom na rast cien. Nezamestnanosť, spotreba a mzdy na Slovensku. Spravovanie a financovanie vecí verejných.