Problematika aplikácie neurónových sietí - Janisová, Marianna
Charakteristika neurónovej siete. Teória neurónových sietí. Simulácia neurónových sietí. Implementácia neurónových sietí. Umelé neurónové siete. Aplikácia neurónových sietí.