Konšpiračné dlhopisové manévre - Zelinková, Zuzana
Pohyb peňazí a ich derivátov. Dlhové problémy s nesplácanými cennými papiermi a ich dôsledky. Menová politika a neštandardné nástroje riešenia dlhovej krízy. Bankári, politika centrálnych bánk a inflácia.