Bioplyn - surovina s budúcnosťou - Kultan, Jaroslav, 1960-
Výroba bioplynu z odpadu poľnohospodárskej výroby. Spracovanie materiálu a vznik tepelnej energie v procese spaľovania bioplynu. Hlavné prínosy a výhody využívania biologických elektrární.