Význam pojmu hodnota: štandard, premisa a úroveň hodnoty - Jánošová, Zuzana
Objasnenie pojmu hodnota a rôzne aspekty hodnoty. Štandardy hodnoty. Vnútorná hodnota podniku. Investičná alebo subjektívna hodnota. Účtovná hodnota. Hodnota z pohľadu jej úrovne. Hodnota verejne obchodovateľných a súkromných spoločností. Stategickí a finanční kupujúci. Kontrola a minoritné vlastníctvo. Stupeň obchodovateľnosti cenného papiera alebo majetkového podielu. Premisa hodnoty.