Vývoj a trendy v odmeňovaní zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Vývoj v oblasti riadenia odmeňovania zamestnancov. Základné črty súčasného odmeňovania. Diferencované odmeňovanie zamestnancov v krajinách Európskej únie. Trendy v odmeňovaní v krajinách EÚ. Individualizácia a flexibilta v odmeňovaní. Rozširovanie výkonových foriem odmeňovania. Koncepcia "total compensation". Výsledky analýzy situácie v odmeňovaní zamestnancov v podnikoch na Slovensku.