Mimoekonomická efektívnosť maloobchodnej prevádzky - Rehák, Róbert, 1984-
Hlavné zdroje pridanej hodnoty maloobchodnej prevádzky, za ktoré sa považuje flexibilita prevádzky, personál, marketingová činnosť a logistické procesy v prevádzke. Možnosti zvyšovania mimoekonomickej efektívnosti v rámci maloobchodnej prevádzky.