Etika, podniková identita a globalizácia - Bieliková, Alžbeta
Primárny vplyv ekonomických aspektov, ktoré výrazne určujú a ovplyvňujú ostatné stránky globalizácie. Zmeny správania podnikateľských subjektov na globálnom trhu. Ekonomické dôvody naplňovania podnikateľskej etiky v trhovej ekonomike.