Mezigenerační spolupráce: hybná síla globální ekonomiky - Korděnko, Evžen
Generácia Y (tiež globálna generácia) - jedna z kultových generácií, ktorá sa narodila v 80. až neskorých 90. rokoch minulého storočia, jej charakteristika. Ako využiť špecifiká a prednosti tejto generácie v pracovnom prostredí. Medzigeneračná spolupráca.