Pohľady na fair value - Kadlečík, Kristián
Oceňovanie ako jeden z najdôležitejších činiteľov pôsobiacich na objektívne vyjadrenie položiek finančného výkazníctva. Fair value definovaná podľa IFRS. Definícia fair value podľa US GAAP. Opodstatnenosť fair value. Aplikácia fair value na príklade.