[Marketing] - Hanuláková, Eva, 1964-
Recenzia na učebnicu, ktorá v piatich častiach a trinástich kapitolách hovorí o kľúčových aspektoch marketingu. Obsahuje základné pojmy, ktoré zásadným spôsobom čitateľovi vysvetľuje a opisuje vo vzájomných súvislosiach s marketingovými nástrojmi, procedúrami a procesmi.