Financovanie MSP z fondov EÚ - Kalusová, Lenka, 1987-
Regionálna politika Európskej únie. Ciele regionálnej politiky EÚ v programovacom období 2007-2013. Využívanie fondov EÚ na financovanie malých a stredných podnikov. Čerpanie štrukturálnych fondov a kohézneho fondu pre programovacie obdobie 2007-2013. Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast určený pre MSP. Počet predložených a schválených projektov OP KaHR v rokoch 2009 - 2011. Postavenie Slovenska z hľadiska čerpania eurofondov.