K niektorým otázkam sociálnej stratifikácie slovenskej spoločnosti - Bunčák, Ján
Zmeny v sociálnej stratifikácii slovenskej spoločnosti. Ako sa zmenil stratifikačný systém spoločnosti. Sociálne triedy, ich postavenie, charakteristika. Čo sa zmenilo v ich spôsobe života. Analýza je založená na výsledkoch výskumu sociálnej stratifikácie na Slovensku v rokoch 1993-2010. Metódy, výsledky prieskumu.