Transformácia nemocníc a možnosti ich ohodnotenia - Kardoš, Peter
Spôsoby podnikania pri poskytovaní zdravotníckej starostlivosti. Stanovenie hodnoty zdravotníckeho zariadenia. Postup pri ohodnocovaní. Praktický príklad na výpočet hodnoty zdravotníckeho zariadenia. Analýza citlivosti pri ohodnocovaní.