[Nákup a predaj: základné obchodné funkcie výrobného podniku] - Oreský, Milan, 1956-
Recenzia na publikáciu v ktorej autor syntetizuje a rozvíja svoje predchádzajúce odborné práce a monografie z oblasti obchodných činností vo výrobnej sfére.