[Kultouroperátor: učebnica dištančného vzdelávania] - Tajtáková, Mária
Recenzia na odbornú knižnú publikáciu, ktorá predstavuje na slovenskom trhu doposiaľ málo zastúpenú prierezovú oblasť kultúrneho turizmu