Globalizácia a rozhodovacie procesy v osobnej železničnej doprave v SR - Dolinayová, Anna
Riadiace a rozhodovacie procesy v železničných podnikoch zabezpečujúcich prepravu osôb uskutočňovanú vo všetkých oblastiach a na všetkých stupňoch riadenia. Vplyv globalizácie na rozhodovacie procesy v osobnej železničnej doprave.