Manažérske rozhodovanie pre podnikateľov pri úverovaní podnikateľských aktivít na Slovensku - Katonová, Miroslava, 1983-
Financovanie podniku. Hypotekárny úver ako možnosť financovania pre podnikateľov. Základné podmienky pre získanie hypotéky. Výhody a nevýhody hypotekárneho úveru. Úvery od Stavebnej sporiteľne ako možnosť financovania pre podnikateľov. Nevýhody stavebného sporenia.