Komu je určeno manažerské vzdélávání - Vaněk, Martin
Súčasné trendy v manažérskom vzdelávaní a náročnosť štúdia. Kto by sa mal manažérsky vzdelávať. Vlastnosti manažéra - komunikatívnosť a umenie motivovať.