Environmentálne značky v hotelovom priemysle - Hadarová, Daniela
Environmentálny manažment hotela. Environmentálne označovanie ubytovacích služieb - ekoznačky. Environmentálna značka Európsky kvet – The flower. Poplatky za udelenie značky Európsky kvet – The flower. Green Globe certifikát. Potreba aplikácie environmentálnych značiek.