Vývoj podnikateľského prostredia na Slovensku - Kinčáková, Michaela
Vhodné podnikateľské prostredie ako jedna z najdôležitejších podmienok vzniku a rozvoja podnikov. Charakteristika vybraných prvkov makroprostredia na Slovensku. Hodnotenia a rating Slovenskej republiky. Daňový systém a daňové zaťaženie podnikateľov v SR. Systém odvodového zaťaženia. Charakteristika pracovného prostredia v SR. Právne prostredie v SR. Kvalita a dostupnosť infraštruktúry v SR.