Globalizácia a medzikultúrne súvislosti v komunikačnom procese - Farkašová, Viera
Medzinárodná spolupráca, obchodovanie a rozširovanie trhu práce si vyžaduje prípravu pracovných síl z hľadiska kultúrneho dedičstva a špecifík jednotlivých národov a krajín. Poznanie súvislostí a prínosy rozvoja medzikultúrnej komunikácie a vzájomnej spolupráce.