Hľadači ideálneho modelu - Lehuta, Michal
Tohtoroční nositelia Nobelovej ceny za ekonómiu Thomas Sargent a Christopher Sims sa zaoberajú empirickým výskumom príčin a dôsledkov v makroekonómii. Poslední nositelia Nobelových cien za ekonómiu.