Plynová vojna stláča ceny - Dargaj, Martin
Slovenský trh so zemným plynom vstúpil do novej, významnej etapy. Zo súboja dodávateľov plynu vyťaží spotrebiteľ. Aktívni obchodníci. Tuhý boj o firmy. Šetriť nielen na cene.