Kvalita súčasného vysokého školstva na Slovensku - Markulík, Jaroslav
Historický pohľad na meranie kvality vysokých škôl doma a v zahraničí. Kvalita vysokých škôl a jej meranie po slovensky. Indikátory kvality.