Fúzie a akvizície v podaní Hewlett-Packard - Kmeť, Vladimír
Akvizície a podmienky pri ich vzniku. Hybné sily akvizícií. Finančné a manažérske motívy. Poroces akvizície a fúzie. Výhody a nevýhody. Hewlett-Packard a akvizície. Analýza fúzií a akvizícií po roku 2000.