Cestovný ruch ako nástroj regionálneho rozvoja - Hejhalová, Božena
Cestovný ruch na Slovensku, jeho rozvoj a perspektívy na najbližšie roky. Význam cestovného ruchu v regionálnej politike a nástroje regionálnej politiky v EÚ. Projekty rozvoja cestovného ruchu a vidieka. Podpora v rámci štrukturálnych fondov a programy LEADER, INTERREG, ako aj Európsky sociálny fond.