Zmena prístupov k manažmentu kvality v čase hospodárskej krízy - Mizla, Martin, 1955-
Pohľad na cyklus dopadov ekonomickej krízy. Ekonomická kríza a zmeny v chápaní a riadení kvality. Cyklus neustáleho zdokonaľovania zamestnancami. Cyklus orientácie na náklady.