Support vector machines - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu: Ingo Stewart, Andreas Christman: Support vector machines. Predstavuje support vector machines (SVMs) ako úspešný nástroj modelovania a predvídania s rôznymi príkladmi. Rozdelenie publikácie do 12 kapitol, stručná charakteristika kapitol. Pre koho je publikácia vhodná.