Logistický outsourcing - zdroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Stankovský, Peter
Outsourcing ako zdroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku v oblasti pružnosti, času, nákladov, úrovne dodávaných služieb zákazníkovi a prístupu k špičkovým technológiám. Kritériá pre voľbu outsourcingu. Výhodnosť využitia outsourcingu. Uplatňovanie outsourcingu v logistike.