Manažnent podniku v kontexte novely Zákonníka práce - Krištofík, Stanislav, 1959-
Najdôležitejšie zákony, ktorými štát vplýva na činnosť podnikov. Zmeny, ktoré pre manažment podniku prináša novela Zákonníka práce s účinnosťou od 1.9.2011. Kratšia výpovedná lehota a zrušenie súbehu výpovednej lehoty a odstupného. Opakovanie zamestnávania na dobu určitú. Rozšírenie nadčasov. Flexikonto a jeho návrat. Zavedenie konkurenčnej doložky. Skúšobná doba. Podpora rodiny a flexibilné formy zamestnávania. Dovolenky. Práca na dohodu. Rýchlejšia obnova zrušeného pracovného miesta. Širšie možnosti poskytovania voľna v práci.