Lectures on algebraic statistics. Oberwolfach Seminars, Vol. 39 - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu: Mathias Drton, Bernd Sturmfels a Seth Sullivant: Lectures on algebraic statistics. Oberwolfach Seminars, Vol. 39. Prednášky z algebraickej štatistiky. Rozdelenie publikácie do kapitol a ich stručná charakteristika.