Benchmarking podnikov s využitím metódy Electre I - Karafová, Petra
Nástroje medzipodnikového porovnania. Modely rozhodovania, ktoré agregujú všetky kritériá do jednej rozhodovacej úlohy a komplexnejšie riešia problém porovnávania. Detekcia a kvantifikácia slabých stránok v hospodárení sledovanej spoločnosti. Hlavné ciele medzipodnikového porovnania.