Přenos a řízení organizační struktury případová studie mezinárodní retailové společnosti působící na českém trhu - Průša, Přemysl
Teoretický základ problematiky organizačnej kultúry. Prenos organizačnej kultúry cez hranice národných štátov, príp. kultúr. Výsledky prípadovej štúdie organizačnej kultúry medzinárodnej retailovej spoločnosti a diskutovanie otázky prenosu a riadenia organizačnej kultúry.